DANISH DANIA'S WORLD
LIFE IS WONDERFUL
By: DANISH DANIA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Nov-2008 08:17 Email | Share | | Bookmark
PEM Consult

Bz nih
 
 
View all 8 photos...
Lepak2 di ofis papa.


Tuesday, 4-Nov-2008 07:10 Email | Share | | Bookmark
PIL to Mekah

 
 
 
View all 10 photos...


Saturday, 23-Aug-2008 15:46 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 15 photos...
Baru teringat hari khamis lepas ambil dear hubby kat KK International Airport yg baru dirasmikan sabtu minggu lepas. Belum siap sepenuhnya. Dan tak dapat nak ambil banyak gambar sebab ramai sangat orang dan tak de angle yg menarik.
Banyak ambil gambar kat opis hubby jer.


Saturday, 23-Aug-2008 15:08 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 37 photos...
Saje suka-suka nak upload gambar yg ada dalam handphone dan camera. Semua gambar diambil dalam tahun ni jugak. Kebanyakan dalam sebulan dua ni. Trying to capture every moments in life.


Saturday, 23-Aug-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
Ultraman & Barbie Mariposa

 
 
Air Mata Kucing
View all 26 photos...
Dari hari rabu, Nazran minta belikan cd movie Ultraman. Masa kat 1 Borneo tak teringin pun nak belikan coz I was in sO BAD mood sebab insiden hampir berdarah kat ToyCity. So tadi tengok muka nazran dah makin termemek.. pergi la jugak Speedy kat Palm Square Centrepoint KK. Beli sekali dvd Barbie Mariposa sebab memang dah lama plan nak beli.. maknyer yang lebih tu.. hehehe.
Lepas tu takkan nak balik terus. Lepak2 dulu... beli Coffee Bread dari Tuah Bakery. Bread dia memang sedap.. bau pon sedap.. dari jauh dah boleh bau..
Ada pameran lukisan oleh Persatuan Pelukis Sabah. Sempat jugak budak2 ni naik beruang beroda yg kena bayar RM3 per person. Actually per bear. hehehe..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net